Over ons

Bij The Kitchen Art Studios vindt u ondernemers die een complete woonbeleving – in de vorm van een keuken- met unieke elementen en uitzonderlijke materialen creëren. ‘We Imagine Your Style’ is deze ondernemers dan ook op het lijf geschreven.

Trends

In de keuken van de toekomst gaat het minder om de functie en meer over het prikkelen van de zintuigen, het stimuleren van creativiteit en sociaal samenzijn. Trendwatcher en forecaster Monique van der Reijden heeft exclusief voor The Kitchen Art Studios de acht meest toonaangevende trends voor de komende jaren in beeld gebracht.

We Imagine Your Style

The Kitchen Art Studios inspireren u graag. Daarom kunt u zich op onze website laten inspireren met behulp van onze moodboardcreator. Kies bijvoorbeeld een van onze trends en pas deze geheel aan aan uw eigen unieke stijl. Dit moodboard is gelijk een perfect uitgangspunt voor een adviesgesprek met een van onze Kitchen Art Studios. Om u goed van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u om vooraf een geheel vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

TOP