Designa Architectuur BNA & Interieur BNI

Wat is ontstaan vanuit een passie voor ontwerpen, design en innovatie bleek perfect te passen in de visie van Designa om klanten te inspireren en ook daadwerkelijk verder te helpen met hun plannen. Het populaire RTL4 televisieprogramma 'Van Woonvilla naar Droomvilla is dan ook bedacht door Bertram Terpstra, de oprichter van het architectenbureau Designa.

Via het televisieprogramma wil Designa een brede doelgroep bedienen. Ook mensen die niet direct grootste plannen hebben en/of beschikken over een riant bouw- of verbouwbudget, willen wij graag helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Wij helpen u in zowel de particuliere als in de zakelijke markt.

Designa Architectuur BNA en Interieur BNI brengt uw woonwensen tot leven. In onze ontwerpstudio ontstaan exclusieve en high-end woonprojecten met bijzondere architectuur. Van het tekenen van een architectonisch ontwerp en het vinden van de juiste partners tot het begeleiden van de bouw van begin tot eind. Wij nemen u al het werk uit handen; of dit nu gaat om architectuur, bouwmanagement, interieurarchitectuur, inrichting of styling.

Designa Architectuur

Indien gewenst, leveren wij uw nieuwe woning turn-key op, compleet naar uw smaak ingericht en met de bloemen op tafel.

Designa Interieur

De binnenkant doet in het ontwerp niet onder voor de buitenkant. Woonbeleving en functionaliteit gaan hand in hand.

Inspiratiecentrum

Onze wooncoaches van het Inspiratiecentrum staan u met raad en daad terzijde en kunnen u in contact brengen met de vakmensen die u zoekt.

TOP