Designa Architectuur BNA & Interieur BNI

Wat is ontstaan vanuit een passie voor ontwerpen, design en innovatie bleek perfect te passen in de visie van Designa om klanten te inspireren en ook daadwerkelijk verder te helpen met hun plannen. Het populaire RTL4 televisieprogramma 'van Woonvilla naar Droomvilla is dan ook bedacht door Bertram Terpstra, de oprichter- en eigenaar van architectenbureau Designa BNA.

Pauline Jorritsma, partner en interieurontwerpster, is al meer dan 20 jaar het gezicht van Designa Interieur BNI. Met haar kennis en smaak ‘loodst’ zij haar klanten naar het interieur dat bij hen past. Pauline en haar team van interieuradviseurs en stylisten realiseren zich hoe belangrijk het is dat een interieur je persoonlijkheid reflecteert. Zij luisteren aandachtig naar de wensen van de klant en stemmen alles nauwkeurig en tot in detail op elkaar af. Zodat een huis uw ‘thuis’ wordt.

Het televisieprogramma

Via het televisieprogramma wil Designa Architectuur en Interieur een brede doelgroep bedienen. Ook mensen die niet direct grootste plannen hebben en/of beschikken over een riant bouw- of verbouwbudget, willen zij graag helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Zij helpen u in zowel de particuliere als in de zakelijke markt.

​Designa Architectuur & Interieur brengt uw woonwensen tot leven. In onze ontwerpstudio ontstaan exclusieve en high-end woonprojecten met bijzondere architectuur. Van het tekenen van een architectonisch ontwerp en het vinden van de juiste partners tot het begeleiden van de bouw van begin tot eind. Zij nemen u al het werk uit handen; of dit nu gaat om architectuur, bouwmanagement, interieurarchitectuur, inrichting of styling.

TOP