Bertram Terpstra

Bertram Terpstra, is al bijna 30 jaar de drijvende kracht en oprichter van Designa Architectuur BNA en Designa Interieur BNI. In de ontwerpstudio en de showroom van Designa Interieur in Hoevelaken, geeft Bertram samen met zijn partner Pauline en team van vakmensen (architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwbegeleiders en stylisten), vorm aan zeer exclusieve nieuw- en verbouwprojecten. 

Door de totaal-aanpak van Designa Architectuur BNA en Designa Interieur BNI komen alle facetten van architectuur (exterieur en interieur) aan bod. Daardoor neemt Designa Architectuur BNA en Designa Interieur BNI de opdrachtgever alle zorg uit handen nemen. Het businessmodel wat Designa hanteert zorgt ervoor dat de opdrachtgever(s) maximaal ontzorgt wordt.

In elk project zijn Bertram en Pauline het eerste aanspreekpunt. Van begin tot einde bewaken zij de kwaliteit. Door een zorgvuldig selectieproces werkt Designa al jaren intensief samen met de beste vakmensen en bedrijven om het optimale eindresultaat te realiseren.

Pauline Jorritsma

De drijvende kracht achter Designa Interieur, is Pauline Jorritsma. Haar werk is haar grootste passie en hobby, zij is er altijd mee bezig. Zelfs als zij lekker uit eten is, dwalen haar ogen over het interieur van het restaurant. Hoe is het ingericht, wat is goed en wat kan beter? Daarnaast reist ze de wereld over om zich te laten inspireren en de nieuwste trends te signaleren.

In haar werk legt ook zij de lat altijd hoog. Kleuren, materialen, de keuzes die moeten worden gemaakt wat betreft stijl en aankleding. Kwaliteit en smaak worden gecombineerd tot een perfect geheel. Hoe de opdracht ook luidt, het is nooit hetzelfde, dit omdat Pauline de wensen van de klant combineert met de nieuwste trends en daarmee een custom made woonomgeving creëert.

Marit van Bohemen

Naast Bertram en Pauline is Marit het gezicht van 'Van Woonvilla naar Droomvilla' op RTL 4. Marit is een ervaren presentatrice en actrice en u kunt haar kennen van o.a. Judas en Campinglife.

Marit is nuchter, sociaal, soms een tikkie brutaal en vol humor. Geboren in Wormerveer, opgegroeid in het polderlandschap van West-Friesland en na haar middelbare school verhuisd naar de grote stad. Om daar haar droom te vervullen, naar de toneelschool gaan en actrice worden.

Marit acteert inmiddels al vele jaren voor Televisie & film en in het theater.

Daarnaast ontwikkelde zij zich tot presentatrice, o.a. door een opleiding aan de Media Academie. Zij presenteert diverse programma’s voor NPO, SBS, RTL en Net5.

Haar motto is; "Een leven lang leren". 

TOP