Over BAAN

Met bijna 90 jaar aan vakkennis in huis, zet BAAN als oer-Hollands familiebedrijf een unieke en stijlvolle formule neer. Als één van de weinige meubelbedrijven in Nederlands heeft BAAN de productie in eigen hand. Hierdoor biedt BAAN een unieke collectie aan op maat gemaakt zitmeubelen voor consumenten en bedrijven.

Elke dag genieten

De zitmeubelen zijn een belangrijk onderdeel van je interieur. Kleur, vorm, formaat, detaillering en afwerking bepalen de sfeer. Het comfort bepaal jij. Ieder mens is uniek. BAAN kan elke bank aanpassen aan ieders wens wat betreft maat, hoogte, diepte en hardheid van vullingen. Onze meubelen worden dan ook vervaardigd met het doel jouw levenskwaliteit te verhogen en elke dag te genieten, vele jarenlang. De vaardigheden van onze getalenteerde ambachtslieden leiden tot functionele kwaliteit, duurzaamheid, originaliteit en schoonheid in onze ontwerpen.

Bezoek onze showrooms

In de showrooms in Waddinxveen en in het ETC Design Center Europe in Culemborg kun je de magische en inspirerende wereld van BAAN ontdekken. Graag laten wij je hier alle modellen en producten zien én beleven. Daarnaast geven wij advies op maat over de mogelijkheden, materialen, stoffen en kleuren. In Waddinxveen kunnen wij je nog een rondleiding geven in de naastliggende fabriek, om het volledige productieproces te ontdekken. Tenslotte voorzien wij je van documentatie. Kortom, onze experts begeleiden je bij het realiseren van je woondromen. Interesse? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

TOP