Borek parasols | outdoor furniture

Sinds zijn oprichting in 1977 heeft Borek zich gevestigd als het leidende high-end merk dat staat voor ingetogen elegant design in duurzame buitenmeubelen. Wereldwijd geniet Borek internationale erkenning dankzij zowel eigen ontwerpen als samenwerkingen met gerenommeerde designers.

Gevarieerd & Stijlvol

Bij de lancering van het merk lag de focus aanvankelijk op parasols. Echter, in de loop der tijd zijn de verhoudingen verschoven, en presenteert Borek jaarlijks, in samenwerking met vooraanstaande ontwerpers, een uitgebreide collectie buitenmeubelen. Van complete eetsets tot loungers bij het zwembad, biedt Borek een gevarieerd assortiment stijlvolle opties voor buitenleven.

Tijdloze elegantie & duurzame kwaliteit

Met Borek's jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardig buitenmeubilair, beschikt het merk over ongeëvenaarde expertise die tot uiting komt in elk detail van de producten. De collecties stralen vakmanschap en aandacht voor design uit, waarbij de perfecte balans wordt gevonden tussen functionaliteit en esthetiek. Ontdek de tijdloze elegantie en duurzame kwaliteit van Borek parasols en outdoor meubilair, waarbij buitenleven een verfijnde en comfortabele ervaring wordt.

TOP