Over BURO Buiten

Buro buiten levert totaalconcepten. Wij ontzorgen van A tot Z, van het eerste gesprek tot aan de kussens in de tuinstoel en het tuinonderhoud. We hebben alle benodigde expertise in huis om uw droomtuin te realiseren. Kennis van architectuur, design, bouw, veiligheid, bewatering, verlichting, beplanting. Heeft u zelf een partij die u graag inzet? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Persoonlijk & Functioneel

Bij het maken van een tuinontwerp vormen uw persoonlijke wensen en behoeften het uitgangspunt. Daarmee is elk ontwerp maatwerk. In de ontwerpen van BURO buiten staat de mens centraal. Buiten is het verlengde van binnen. Tuinarchitectuur en natuur komen samen in één geheel dat past bij de omgeving en uw persoonlijke stijl. Strakke, moderne indelingen maar ook klassieke tuinen met een overvloed aan kleuren en geuren.

Buitenvisionair & tuinarchitect: Peter Bouw

Als grondlegger en drijvende kracht achter BURO Buiten heeft Peter Bouw maar één doel: een unieke buitenbeleving creëren waarin de mens centraal staat en die uw persoonlijkheid feilloos reflecteert. Ongeacht uw stijl of wensen.

TOP