Smart Home

In een Smart Home woon je comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter. De toepassingen zijn eindeloos. Denk aan het slim en zelfs op afstand besturen van de verlichting, verwarming, huishoud-, audio- en videoapparatuur. Maar ook aan deurcommunicatie, slimme bewegingsmelders en zonwering die automatisch wordt gesloten als het stormt. Busch-Jaeger helpt je om je woning smart en energiezuinig te maken.

Slimme huisbesturing

Met het slimme huisbesturingssysteem Busch-free@home® van Busch-Jaeger beheer je je huis op een intelligente manier. Het systeem is geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Je bepaalt zelf voor welke toepassingen je Busch-free@home® gebruikt. Het systeem is toekomstbestendig en uitbreidbaar. Schakelaars, bedieningspanelen en zelfs wandcontactdozen zien er bovendien stijlvol uit.

Schakelmateriaal voor elk interieur

Busch-Jaeger maakt je woning niet alleen slimmer, maar helpt je ook om de puntjes op de i te zetten als het gaat om je interieur. Zo biedt Busch-Jaeger schakelmateriaal in een veelheid aan stijlen, kleuren en materialen. Denk aan geperst papier, glas, beton en leisteen. Van hypermodern tot jaren dertig: Busch-Jaeger heeft altijd een lijn die past bij jouw woning.

TOP