CHEMINÉE LUXE BIO ETHANOL HAARDEN

Het bedrijf van Adrie Heerkens dankt haar naam aan het Franse woord voor schoorsteen en open haard, Cheminée. Hij voorzag al vroeg dat haarden die branden op de fossiele brandstoffen gas en hout het lastiger kregen door veranderende wetgeving en het milieubewuster worden van consumenten. Vijf jaar geleden leerde hij de bio ethanol haarden van Planika kennen en werd een succesvolle samenwerking gestart.

SAMENWERKING MET PLANIKA FIREPLACES

Planika bestaat twintig jaar en is de uitvinder en wereld markleider in automatische BEV ethanol haarden en is actief in tachtig landen. BEV staat voor Burning Ethanol Vapours, een ingenieus systeem waardoor de bio Ethanol dampen branden en niet de vloeistof zelf. Er is geen contact tussen vuur en vloeistof en dat maakt de haard, samen met nog acht veiligheidssensoren, de veiligste ter wereld. Ook kunnen de haarden bijna overal geplaatst worden omdat er geen rookkanaal vereist is.

CHEMINÉE PRESENTEERT PLANIKA IN NIDUM

In Nidum, house of inspiration in Grave presenteert Cheminée de grootste collectie Planika haarden van de Benelux. Bijna alle modellen van Planika zijn er brandend te zien. Bezoek op afspraak onze showroom voor vrijblijvend vakkundig advies. Ook zitten er nog twintig andere bedrijven in Nidum op het gebied van lifestyle, interieur en kunst wat een bezoek zeker de moeite waard maakt.

TOP