Design

Daacha verkoopt en installeert gietvloeren aan de bovenkant van de markt, daar waar de allerhoogste eisen gesteld worden aan design en functie. Design heeft te maken met uw individuele smaak, maar moet ook afgestemd zijn op het gebruik, de functie van de vloer. Hier kunnen wij u helpen, juist ook omdat het assortiment tamelijk breed is. Wij weten uit ervaring wat mooi kan zijn, maar ook wat mooi blijft.

Functie

Functie heeft te maken met de vele voordelen die gietvloeren kunnen bieden zoals duurzaamheid, lees slijtvastheid, krasvastheid en UV resistentie, maar ook met het leveren van een bijdrage aan een betere akoestiek, reinigbaarheid en antislip. Deze voordelen gelden in principe voor meer gietvloeren, Daacha echter legt de lat nog een stuk hoger en kan ook het kwaliteitsverschil uitleggen en aantonen. Zelfs design op zich kan een functie hebben en zo is de cirkel weer rond. Design en functie gaan dus hand in hand.

Kwaliteit

Het richten op de bovenkant van de markt is een keuze, een keuze die vergemakkelijkt wordt door het kunnen aanbieden van kwalitatief meer dan onderscheidende producten en kwalitatief meer dan onderscheidende arbeid. Als u het allerbeste resultaat wilt bereiken door te werken met de beste producten en mensen in de markt, voorafgegaan aan een goed advies over zowel design als functie tijdens een plezierig gesprek, dan bent u bij Daacha aan het juiste adres. Wij horen graag.

TOP