Maatwerk

Maatwerk. Daar zijn we bij DJS Hekwerken al sinds 1995 in gespecialiseerd. We ontwerpen, maken en monteren hoogwaardige oplossingen, waarbij klassieke ambacht en moderne technieken samen komen. Niet één poort is hetzelfde, want allemaal worden ze exclusief voor onze klanten gemaakt. Oog voor de klant, gevoel voor design en verstand van techniek spelen hierbij een belangrijke rol.

Een stijlvolle toegangspoort markeert niet alleen de grens van een perceel, het is bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. De poort geeft de woning extra allure, maar zorgt daarnaast ook voor een veilig gevoel.

Werkwijze

Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden. Het hekwerk komt compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en elektrische componenten bij de klant aan. Het voordeel hiervan is dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast voor de klant tot een minimum beperkt.

Kom langs

Wij heten u van harte welkom voor een inspirerend advies in ons Experience Center. Op basis van een foto van de entree van de woning of bedrijfspand wordt uw situatie op een groot scherm geprojecteerd en ervaart u hoe uw exclusieve toegangspoort eruit kan zien. De ervaren verkoopadviseurs laten tevens graag ons bedrijf zien.

Project foto's

TOP