Maatwerk

Bij DJS Hekwerken zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Onze expertise omvat het ontwerpen, vervaardigen en monteren van hoogwaardige oplossingen, waarbij we de perfecte combinatie vinden tussen klassiek vakmanschap en moderne technieken. Een stijlvolle toegangspoort bij DJS markeert niet alleen de grens van een perceel, maar is ook bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. Met een scherp oog voor uw wensen, gevoel voor design en diepgaande technische kennis creëren wij poorten die niet alleen functioneel zijn maar ook een verfijnde uitstraling aan uw woning toevoegen.

Werkwijze

Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden. Het hekwerk komt compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en elektrische componenten bij de klant aan. Het voordeel hiervan is dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast voor de klant tot een minimum beperkt.

Kom langs

In 2017 heeft DJS een geheel nieuw pand betrokken naast de A15. In het enige Experience Center in de Benelux op hekwerk gebied, kunt u vele modellen en stijlen hekwerken bekijken en volledig personaliseren met diverse accessoires naar uw wensen. Op basis van een foto van de entree van de woning wordt uw situatie op een groot scherm geprojecteerd en ervaart u hoe uw exclusieve toegangspoort eruit kan zien. De ervaren productspecialisten laten tevens graag het bedrijf zien.

Project foto's

TOP