200 jaar ervaring

In de meer dan 200 jaar dat Duravit bestaat hebben zij zich ontwikkeld tot een complete badkamer-leverancier die veel waarde hecht aan kwaliteit, design en technologie. Door het productieproces in eigen hand te houden kan een stabiele kwaliteit gewaarborgd blijven.

Tijdloos modern design

Al sinds de jaren tachtig werkt Duravit samen met toonaangevende designers als oa Dieter Sieger en Philippe Starck. Zij staan garant voor tijdloze moderne designs. ‘Technologie die het ontwerp niet domineert’. Met deze waarde in het achterhoofd ontwikkelt Duravit, met de wens van de consument in het achterhoofd, innovatieve technische oplossingen om in hun producten te integreren.

Duurzaam

Duravit neemt verantwoordelijkheid voor onze omgeving en de mensen van huidige en toekomstige generaties. Het respectvol gebruik van hulpbronnen en een duurzaam productieproces zijn uiterst belangrijk voor ons. Daarom ontwerpen we producten voor onze badkamer-keramiek-en meubelseries die bijzonder functioneel, solide en duurzaam zijn gebleken – Vooral als het gaat om water.

TOP