Italiaanse perfectie

De Italiaanse designkranen van Hotbath worden gekenmerkt door strakke lijnen, subtiele details en hoogwaardige materialen. De kranen hebben een perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit en voegen een vleugje Italiaanse perfectie toe aan elke badkamer. Het assortiment bestaat uit een groot aantal series met badkamer, toilet- en keukenkranen voor elke stijl. Er zijn een aantal series zelfs uitgebreid met bijbehorende accessoires.

Innovatieve & duurzame technieken

Vrijwel alle kranen zijn voorzien van innovatieve en duurzame technieken. Hotbath heeft een aantal unieke systemen ontwikkeld, die er voor zorgen dat de producten duurzamer, goedkoper en energiebesparend zijn in het dagelijks gebruik. Naast deze duurzame technieken onderscheidt Hotbath zich ook door het revolutionaire 3+3 inbouwsysteem, waardoor de kranen op drie manieren kunnen worden gemonteerd en geplaatst.

De meest kleurrijke serie

Wie zoekt naar een kleurrijke kraan kan niet om kranenserie Cobber heen! Het is dé trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Een groot assortiment kranen, douchesets en accessoires beschikbaar in 13 originele finishes, waaronder 3 unieke PVD kleuren.

TOP