Intersteel BV

Intersteel is een fabrikant van design deurbeslag met bijbehorende raamsluitingen en accessoires en is ook exclusief distributeur van het merk Olivari. Al meer dan 100 jaar maakt het Italiaanse designmerk Olivari het interieur fraaier, met exclusief ontworpen deurkrukken. Zoals het de Italianen betaamt, wordt er met passie gewerkt aan deurkrukken waarin de emotie van de ontwerper tot uiting komt.

Kwalitatief hoogwaardig deurbeslag

Olivari streeft altijd naar de hoogste kwaliteit, vertrouwend op de creativiteit van de beste ontwerpers en architecten. De familie Olivari heeft de aandacht voor detail, de zoektocht naar innovatie en bovenal de passie voor het werk Overal ter wereld vinden Olivari deurkrukken hun weg naar de meest prestigieuze projecten.

Unieke designs

De exclusieve deurkrukken worden ontworpen door internationaal toonaangevend ontwerpers uit diverse landen. Met een eigen fabriek in Italië weet Olivari zelfs de meest veeleisende architect een knieval te laten maken voor het design. Voor elk interieur is er een passende Olivari deurkruk, altijd in de hoogste kwaliteit, verkrijgbaar in diverse kleuren.

TOP