Sauna, spa & wellness

KLAFS staat, als geen andere fabrikant in de branche, voor innovatie, design en kwaliteit. Met sauna’s, spa’s en wellness zet KLAFS maatstaven om preventieve gezondheid en ontspanning te integreren in het dagelijkse leven. Als wereldmarktleider in sauna's en met meer dan 800 medewerkers heeft KLAFS al bijna een eeuw lang wereldwijd meer dan 240.000 KLAFS-sauna's gerealiseerd en geïnstalleerd.

Betrouwbaar merk - krachtig design

Zeer esthetisch design, een buitengewone elegantie, het gevoel voor proporties en materialen én de beleving in de ruimte, creëren bij iedere sauna een gevoel van geborgenheid. Met dit in gedachten heeft KLAFS herhaaldelijk samengewerkt met grote namen uit de designwereld, zoals Matteo Thun, Gesa Hansen en Studio F.A. Porsche, en zo designiconen gecreëerd met een geheel eigen stijl.

Vakmanschap ontmoet geavanceerde technologie

KLAFS produceert van oudsher in Schwäbisch Hall, Duitsland. Hier komen traditie, buitengewoon vakmanschap en ultramoderne technologie samen. Het hout - een kernmateriaal in de saunabouw - is afkomstig van gecertificeerde bronnen, die voldoen aan hoge ecologische en sociale normen. De zorgvuldige selectie van het materiaal voor elk afzonderlijk KLAFS-product is onderworpen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zo ontstaan duurzame wellness-oases.

TOP