Creëer jouw droombadkamer met LoooX

LoooX staat voor stoer, robuust en een tikkeltje verrassend. Met deze collectie creëren we het woonkamergevoel in de badkamer. De collectie bestaat onder andere uit eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer. Laat je inspireren.

De basis van jouw badkamer

LoooX heeft een prachtige serie meubels en accessoires. Gemaakt in eigen productie. De massief eikenhouten badmeubels en accessoires geven je badkamer een stoer en luxe karakter. Denk daarbij aan massief eiken onderkasten, wastafelbladen, badplanken, opbergboxen en meer. Ook op maat verkrijgbaar met LoooX Tailor-Made. Met LoooX Tailor-Made heb je alle vrijheid in zowel de maatvoering als in de afwerking. Kies onder andere je gewenste afmeting, aantal laden en kleur hout. Deze collectie wordt binnenkort uitgebreid met meer materialen, zoals Dekton en Silsetone. Deze materialen zijn geïnspireerd op de natuur en prachtig in combinatie met eikenhout. Combineer het eiken bijvoorbeeld met een wasblad van Dekton of wasbak van Silestone.

Maak de opstelling af met spiegels verlichting

Neem ook een kijkje bij de LoooX Mirror Collection, een serie innovatieve en stijlvolle badkamerspiegels. Deze geven de badkamer een luxe uitstraling. Veel van de spiegels zijn voorzien van heldere ledverlichting en handige spiegelverwarming. Ook heb je keuze uit klassieke of juiste organi¬¬sche of ronde vormen. De spiegel maak je helemaal af met sfeerverlichting. Sfeerverlichting in de badkamer geeft echt een ontspannen gevoel. Zoals de naam al zegt: de lamp geeft enkel sfeer. Basisverlichting is dus essentieel. De LoooX collectie heeft verschillende type sfeerlampen waar je niet op uitgekeken raakt. Combineer de sfeerlampen met jouw favoriete LoooX spiegel!

TOP