Martijn de Wit Vloeren

Al sinds 1995 leveren en installeren wij een uitgebreide collectie vloeren gemaakt van hout, PVC, vinyl, linoleum en tapijt in de meest uiteenlopende patronen en kleurstellingen. Vaak geïnstalleerd op een dekvloer met vloerverwarming, in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Vooral de combinatie van vloerverwarming onder een houten vloer was lang ondenkbaar, maar is dankzij nieuwe technieken nu juist de ideale combinatie geworden met een uitstekend energierendement en een hoog comfortgehalte.

Verantwoord geproduceerd

Uiteraard houden wij daarnaast rekening met het ecologische aspect van onze productie, wij werken hierom uitsluitend met verantwoord geproduceerde vloeren. Door deze bewuste keuze weten wij zeker dat de lokale producent een eerlijke prijs krijgt én dat er voor onze houten vloeren meer bomen aangeplant worden dan voor uw vloer gebruikt worden. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezond milieu.

Kwaliteit

Niet alleen zijn onze (houten) vloeren uitermate goed geschikt voor vloerverwarming, ook voorzien wij deze van een oersterke beschermlaag. Door deze beschermlaag verlengen wij de levensduur van onze (houten) vloer, ook in druk belopen ruimtes en zelfs in de keuken!

TOP