Max & Luuk

Max & Luuk (2013) is een vernieuwend merk, vernoemd naar de zoons van de huidige directeur/eigenaar van Borek parasols | outdoor furniture, en wordt gekenmerkt door prachtige materialen, verleidelijke designs en ultiem comfort. Ontdek de harmonie van organische ronde vormen die de hoofdrol spelen in de collecties, waar comfort en stijl naadloos samensmelten.

Met oog voor detail

Max & Luuk is een toonaangevend merk dat zich richt op hoogwaardige buitenmeubelen van uitzonderlijke kwaliteit en stijl. Met een passie voor vakmanschap en design, biedt Max & Luuk een uitgebreide collectie die perfect is afgestemd op de moderne levensstijl van vandaag. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met oog voor detail en duurzaamheid, waardoor het geschikt is voor zowel particuliere als commerciële omgevingen.

Tijdloos ontwerp

Het merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen die moeiteloos elegantie combineren met functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar een strakke en minimalistische loungeset, klassieke eettafel en stoelen, of stijlvolle accessoires om je buitenruimte mee te verfraaien, Max & Luuk heeft voor iedere buitenruimte een passende oplossing.

TOP