Het slimme home sound system

De draadloze speakers van Sonos brengen elke ruimte en iedereen samen met een fantastische sound voor muziek, tv en meer. Met Sonos kun je makkelijk afspelen waar je van houdt - muziek, podcasts, films, programma's, luisterboeken, radio en meer - en dat voluit delen met de mensen van wie je houdt. We laten ons niet beperken door wat nu mogelijk is. Op basis van een gedurfde visie voor de toekomst van home-audio hebben we heel zorgvuldig de technologie uitgedacht die we nodig hadden om die visie werkelijkheid te laten worden.

Stream muziek, tv en meer

Geniet van alles met één systeem. Voeg streaming service toe aan de app om een rustgevende Spotify-playlist af te spelen voordat je naar bed gaat, of verander de stemming voor het weekend met een nieuw album op Apple Music. Sluit je home cinema-producten aan op je tv om elk detail te horen als je gemiste afleveringen van series bekijkt of opnieuw geniet van klassiekers.

Groepeer de speakers in je verschillende kamers

Groepeer de speakers in je verschillende kamers. Verbind twee of meer speakers met elkaar zodat ze synchroon afspelen. Zet de speakers in je slaapkamer en je keuken in een groep zodat je ochtend playlist al te horen is wanneer je je ontbijt klaarmaakt, of sluit de rest van je systeem aan op je home cinema zodat iedereen van die fantastische wedstrijd kan genieten, zelfs in een andere kamer.

TOP