Eenvoudige installatie, uitzonderlijke akoestiek

I-Wood® panelen zijn akoestische houten panelen voor wanden en plafonds, die uw ruimtes de optimale nagalmtijd geven in combinatie met een moderne, stijlvolle en harmonieuze uitstraling. Geïnspireerd door Scandinavisch design, maken we prachtige panelen met natuurlijke materialen. Laat onze ontwerpen u helpen de natuur naar binnen te halen en een ruimte te creëren waar het hele gezin van kan genieten.

Exclusieve panelen

Wat maakt onze panelen uniek en beter dan andere houten panelen? Onze panelen zijn volledig van hout. Andere panelen bestaan uit vilt waar latten op geniet zijn. Onze panelen zijn gefreesd uit één plaat MDF. Dit maakt onze panelen massief en van hoge kwaliteit.

Wood-Lines

Wood-Lines staat voor vakmanschap, klantgerichtheid, duurzame materialen en een perfect resultaat. Hun passie voor interieur en design, samen met jarenlange ervaring in houten vloeren en meubels, zorgt ervoor dat ze weten wat belangrijk is bij het kopen van akoestische panelen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn prioriteit, met FSC-gecertificeerd gerecycled hout en plastic uit de zee. Bezoek hun showroom in Barneveld voor een ruime selectie akoestische wandpanelen en toepassingsmogelijkheden.

TOP